Het Comité voor Initiatief Maldegem organiseert op zaterdag 30 oktober 2021 het 2de Halloweenfestival met een vervolg op het verhaal van 2019 (toen Anna werd gevonden). 


Ditmaal kunnen de deelnemers kennis maken met de familie van Anna, een allegaartje van rare kwieten die rondlopen in het centrum van de KUMA naar het gemeentelijk St.-Annapark tijdens een griezelwandeling voor families met kinderen en volwassenen die voor niks schrik hebben.
Welke intriges hebben deze familieleden in petto en welke verrassing staat de deelnemers ditmaal te wachten ?

Met verschillende acts wordt het uitgebreide parcours naar het gemeentelijk park aangekleed in een griezelige maar  gezellige plaats voor de kennismaking met  de familie van Anna.
Ook externe medewerkers verlenen hun directe medewerking of sponsoring. Doen mee aan het festival : KUMA (kunstacademie  Maldegem), GO De Driesprong, het kermiscomité 't Molentje, de damesclub Markant, SY Dansstudio en de carnavalsorde 'De Soepkiekens' werken mee voor de versnaperingen onderweg.
Het parcours start aan de parking GO De Driesprong Katsweg  en eindigt aan het St.-Annakasteel.
Eigen fotografen zorgen voor een mooie foto onderweg die later op de website comité zullen te bekijken zijn.
Ondertussen wordt koortsachtig gewerkt aan acts, versieringen en worden ideeën verder uitgewerkt.
Met de handelaars van Maldegem en het gemeentebestuur wordt verder onderhandeld om ook het centrum in Halloweenverpakking te versieren.

Omwille van corona gelden uiteraard voorwaarden tot deelneming. 
Door deze uitgebreide organisatie en team medewerkers zullen er dubbel  zoveel deelnemers als in de eerste editie worden toegelaten. Het maximum aantal zal later worden meegedeeld.
Er wordt gewerkt met een tijdslot d.w.z. je moet opgeven in welke tijdszone je wil starten en dit tijdslot respecteren. Tijdsloten worden aangemaakt en beperkt in aantal deelnemers per tijdslot.
Bij inschrijving is registratie verplicht.
 Het verhaal gaat volledig in open lucht, er worden geen lokalen betreden.

Verder info kan verkregen worden bij de leden van CVI Maldegem, via onze sociale media en op www.cvimaldegem.be